ALL IN ONE
strimax
СТРОИТЕЛСТВО

"СТРОЙМАКС" ООД е регистрирана на 17.02.2005 г. от Благоевградски окръжен съд. Основната дейност на фирмата е строителство, строителни ремонти и реконструкциия на сгради

santory
ТРАНСПОРТ

“САНТОРИ” ЕООД е с основен предмет на дейност транспорт, спедиция и търговия с превозни средства. Нашата цел е да постигнем максимално качество на приемвлива цена и да запазим нашата безупречна репутация. Всички наши дейности са водени от мотива да сме полезни в точния момент и да отговорим на всички очаквания.

Eclips
СКЛАДОВИ БАЗИ

Еклипс асет груп е организация със стопанска цел, регистрирана във Софийски Градски Съд 2000г. Основната дейност на фирмата е в сферата на търговия със зърнени култури, стопанисване и отдаване под наем на собствени складови терени.

sarneni hrani
ЗЪРНЕНИ ХРАНИ

“ЗЪРНЕНИ ХРАНИ ОБОРИЩЕ” ЕООД е създадена с основна дейност земеделие, зърнопроизводство и търговия.
Фирмата започва своята дейност в югоизточната части в началото на с.Оборище, общ. Вълчидол, обл. Варна. В момента оперира в цялата страна и страните от ЕС.

Shadow

Зърнопроизводство и съхранение Оборище

"ЗЪРНОПРОИЗВОДСТВО И СЪХРАНЕНИЕ ОБОРИЩЕ" ЕООД  е създадена с основна дейност земеделие, зърнопроизводство и търговия.
Фирмата започва своята дейност в югоизточната части в началото на с.Оборище, общ. Вълчидол, обл. Варна. В момента оперира в цялата страна и страните от ЕС.

Компанията инвестира в търговия и производство на ядки, сушени плодове, високо качествени зърнени и маслодайни култури- пшеница, ечемик, рапица, слънчоглед, царевица и др., съпоставими с най-доброто качество на световния пазар, защото използват селектирани семена, благодарение на които постигат и задоволителни резултати.

Компанията предоставя голям избор от ядки и сушени плодове с възможност за целогодишни доставки на пакетирани и насипни продукти за своите партньори и клиенти.

Селекцията от семена, които се инвестират в производството, както и на съобразяването на отделните/специфичните етапи на обработка със специфичните/характерните климатични особености в региона се характеризира/отличават с издръжливост на атмосферните условия и високо качество.

"ЗЪРНОПРОИЗВОДСТВО И СЪХРАНЕНИЕ ОБОРИЩЕ" ЕООД  търгува с богат набор от висококачествени течни торове, произведени по съвременни технологии, осигуряващи на растението - по-ефективно усвояване на хранителните вещества, по-бързо и ефективно изхранване, по-интензивен растеж, увеличена устойчивост при неблагоприятни условия, увеличени съпротивителни сили при болест и неприятели и подобрено качество и ефективност на реколтата.

Дружеството има дългогодишно партньорство с GrowGreen

"Зърнопроизводство и съхранение Оборище" ЕООД

ЕИК/ПИК 202274190

БЪЛГАРИЯ
област Варна, община Вълчи дол
с. Оборище 9147
Зърнобаза „Оборище“
Електронна поща: baza.oborishte@gmail.com