ALL IN ONE
strimax
СТРОИТЕЛСТВО

"СТРОЙМАКС" ООД е регистрирана на 17.02.2005 г. от Благоевградски окръжен съд. Основната дейност на фирмата е строителство, строителни ремонти и реконструкциия на сгради

santory
ТРАНСПОРТ

“САНТОРИ” ЕООД е с основен предмет на дейност транспорт, спедиция и търговия с превозни средства. Нашата цел е да постигнем максимално качество на приемвлива цена и да запазим нашата безупречна репутация. Всички наши дейности са водени от мотива да сме полезни в точния момент и да отговорим на всички очаквания.

Eclips
СКЛАДОВИ БАЗИ

Еклипс асет груп е организация със стопанска цел, регистрирана във Софийски Градски Съд 2000г. Основната дейност на фирмата е в сферата на търговия със зърнени култури, стопанисване и отдаване под наем на собствени складови терени.

sarneni hrani
ЗЪРНЕНИ ХРАНИ

“ЗЪРНЕНИ ХРАНИ ОБОРИЩЕ” ЕООД е създадена с основна дейност земеделие, зърнопроизводство и търговия.
Фирмата започва своята дейност в югоизточната части в началото на с.Оборище, общ. Вълчидол, обл. Варна. В момента оперира в цялата страна и страните от ЕС.

Shadow

"СТРОЙМАКС" ООД - Механизация

За обезпечаване качеството и навременното изпълнение на стройтелните процеси разполагаме със собствена механизация, която включва:

За годините на своята работа фирмата успява да си създаде име на коректен партньор с гъвкава политика, на гарант за качествено и своевременно изпълнение на своите проекти. За нас най-важни са дълготрайните отношения, базирани на честност и професионализъм, които са гаранция за успех и стабилно развитие.

HIDROMEK 102 S–Колесен багер товарач -

Комбиниран Багер

-Мощност: 74.5 kW/100 к.с.
- Обем: 4400 кум. См.
- Скоростна Кутия: Автоматична
- Брой оси: 2
- Максимална маса: 9200кг
- 2 кофи: 35см и 60см (+ палетни вилици)
- Дълбочина на изкоп 4.80м (с удължение)
- Кофа – 1.03 кубика

Фирмата ни разполага с висококвалифицирани работници и служители. Притежаваме необходимата механизация, изискваща извършването на всички видове строително-монтажни работи, а също и автомобилен парк за превоз на строителни материали и работници.

Управляваме и поддържаме строителната механизация и транспортния автопарк. Дружеството предлага широк избор от услуги - изкопни дейности, транспорт на материали, асфлатиране и всякакъв друг тип строителни дейности, подсигурени от големия и разнообразен автопарк, който притежава.

База Гурмазово - Божурище

Базата се състои от административна сграда и сграда със складово предназначение.

Административната сграда е с клуб-ресторант и застроена площ 267.10 кв.м. и РЗП 1085.05 кв.м.

Състои се от:

- сутерен със заведение за хранене (оборудвана кухня), помещение за оперативки/отдих, санитарни и технически помещения

- три етажа със спални помещения - еднакви по големина, всички със собствен санитарен възел.

Складовата сграда се състои от хале с РЗП 288 кв.м.