ALL IN ONE
strimax
СТРОИТЕЛСТВО

"СТРОЙМАКС" ООД е регистрирана на 17.02.2005 г. от Благоевградски окръжен съд. Основната дейност на фирмата е строителство, строителни ремонти и реконструкциия на сгради

santory
ТРАНСПОРТ

“САНТОРИ” ЕООД е с основен предмет на дейност транспорт, спедиция и търговия с превозни средства. Нашата цел е да постигнем максимално качество на приемвлива цена и да запазим нашата безупречна репутация. Всички наши дейности са водени от мотива да сме полезни в точния момент и да отговорим на всички очаквания.

Eclips
СКЛАДОВИ БАЗИ

Еклипс асет груп е организация със стопанска цел, регистрирана във Софийски Градски Съд 2000г. Основната дейност на фирмата е в сферата на търговия със зърнени култури, стопанисване и отдаване под наем на собствени складови терени.

sarneni hrani
ЗЪРНЕНИ ХРАНИ

“ЗЪРНЕНИ ХРАНИ ОБОРИЩЕ” ЕООД е създадена с основна дейност земеделие, зърнопроизводство и търговия.
Фирмата започва своята дейност в югоизточната части в началото на с.Оборище, общ. Вълчидол, обл. Варна. В момента оперира в цялата страна и страните от ЕС.

Shadow

“САНТОРИ” ЕООД

“САНТОРИ” ЕООД е с основен предмет на дейност транспорт, спедиция и търговия с превозни средства. Нашата цел е да постигнем максимално качество на приемвлива цена и да запазим нашата безупречна репутация. Всички наши дейности са водени от мотива да сме полезни в точния момент и да отговорим на всички очаквания.

Нашите предложения за продажба на автомобили можете да разгледате  и при интерес или въпроси ще се радваме да ви отговорим максимално бързо.

"САНТОРИ" може да достави автомобили и тежкотоварна техника по предварително зададени критерии и определени от вас параметри.

„САНТОРИ” ЕООД е основана през 2008 година, с идеята за съвременна и гъвкава компания насочена към индивидуалните изисквания и нужди на клиента. Фирмата е специализирана в спедиция, логистика, вътрешен и международен транспорт, доставка на автомобили от висок клас и тежкотоварна техника.

„Сантори“  извършва превози на групажни пратки и комплектни товари до всички населени места в България, за страните от Европейски съюз, Турция, Русия и други.

Компанията разполага със собствена складова база и автопарк. Автомобилите отговарят на всички изисквания за техническо оборудване. Това гарантира бърза доставка, безопасност за транспортираните стоки и постоянна информация за местоположението на Вашите товари.

Наши дългогодишни клиенти и партньори са : „BILLA България“, „ТРАНСПРЕС“ -водеща логистична компания в България; „Пластхим-Т“ АД и “Бревис” ООД – най-големия производител на тиквено семе в България.
Екип от опитни и мотивирани служители с нужната квалификация в международния транспорт се грижат да предоставят първокласно и професионално обслужване на нашите клиенти, съчетано с гъвкав и индивидуален подход, бързина, точност и коректност при изпълнение на транспортните заявки.
„Сантори“ е динамично развиваща се компания и в областта на търговия с нови леки и товарни автомобили, строителна и тежкотоварна техника.

Автокъща „Сантори“ предлага широка гама от нови и висок клас автомобили.
Целите на “Сантори” са постигане на по-голямо удобство и бързина в сферата на обслужване. За изграждане на здрави комуникационни връзки и доверие с клиентите автокъща „Сантори“ създаде услугата поръчково доставяне на автомобили.

За да спечелим и заслужим Вашето дългогодишно доверие ние от фирма „Сантори“ се стремим максимално да удовлетворим желанията на всеки индивидуален клиент чрез безкомпромисно качество на предлаганите услуги, коректност, лоялност и професионализъм.

Можете да направите запитване и ние ще ви отговорим максимално бързо.

.