ALL IN ONE

СТИВА е модерната философия за правене на бизнес. СТИВА е конгломерат от фирми обединени от обща идея и цел за създаване на деференцирана бизнес среда. Ще ви представим всяка фирма и ще бъдем на разположение да отговорим на всички ваши запитвания.

Поради обхвата на СТИВА, можем да предложим  и управляваме множество решения в различни сфери и така да бъдем максимално полезни на всеки бизнес процес.


 

СТРОЙМАКС

 "СТРОЙМАКС" ООД е регистрирана на 17.02.2005 г. от Благоевградски окръжен съд. Основната дейност на фирмата е строителство, строителни ремонти и реконструкциия на сгради .     

 От създаването си до настоящия момент фирмата е извършвала различни видове строително монтажни работи на обекти, изискващи перфектна организация на работа, високо качество и бързи темпове на строителство.

Качеството на нашата работа е докзано с многото ни изградени проекти във всички сфери на на тази бизнес среда.

ЕКЛИПС

Еклипс асет груп е организация със стопанска цел, регистрирана във Софийски Градски Съд 2000г. Основната дейност на фирмата е в сферата на търговия със зърнени култури, стопанисване и отдаване под наем на собствени складови терени.

Това е компания от група компании, обект на механизъм целящ централизирано управление и създаване на насочено взаимодействие между тях.

Дружеството непрекъснато се развива, като изгражда и поддържа нови складови помещения, инфраструктура и пътища към тях.

САНТОРИ

„САНТОРИ” ЕООД е основана през 2008 година, с идеята за съвременна и гъвкава компания насочена към индивидуалните изисквания и нужди на клиента.

Фирмата е специализирана в спедиция, логистика, вътрешен и международен транспорт, доставка на автомобили от висок клас и тежкотоварна техника.

„Сантори“  извършва превози на групажни пратки и комплектни товари до всички населени места в България, за страните от Европейски съюз, Турция, Русия и други.

ЗЪРНОПРОИЗВОДСТВО И СЪХРАНЕНИЕ ОБОРИЩЕ

“ЗЪРНОПРОИЗВОДСТВО И СЪХРАНЕНИЕ ОБОРИЩЕ” ЕООД е създадена с основна дейност земеделие, зърнопроизводство и търговия.
Фирмата започва своята дейност в югоизточната части в началото на с.Оборище, общ. Вълчидол, обл. Варна. В момента оперира в цялата страна и страните от ЕС.

Компанията инвестира в търговия и производство на ядки, сушени плодове, високо качествени зърнени и маслодайни култури- пшеница, ечемик, рапица, слънчоглед, царевица и др.