ALL IN ONE
СТРОЙМАКС

"СТРОЙМАКС" ООД е регистрирана на 17.02.2005 г. от Благоевградски окръжен съд. Основната дейност на фирмата е строителство, строителни ремонти и реконструкциия на сгради

САНТОРИ

“САНТОРИ” ЕООД е с основен предмет на дейност транспорт, спедиция и търговия с превозни средства. Нашата цел е да постигнем максимално качество на приемвлива цена и да запазим нашата безупречна репутация. Всички наши дейности са водени от мотива да сме полезни в точния момент и да отговорим на всички очаквания.

ЕКЛИПС

Еклипс асет груп е организация със стопанска цел, регистрирана във Софийски Градски Съд 2000г. Основната дейност на фирмата е в сферата на търговия със зърнени култури, стопанисване и отдаване под наем на собствени складови терени.

ЗЪРНЕНИ ХРАНИ
ОБОРИЩЕ

“ЗЪРНЕНИ ХРАНИ ОБОРИЩЕ” ЕООД е създадена с основна дейност земеделие, зърнопроизводство и търговия.
Фирмата започва своята дейност в югоизточната части в началото на с.Оборище, общ. Вълчидол, обл. Варна. В момента оперира в цялата страна и страните от ЕС.

Shadow
Slider

"ЕКЛИПС" ЕООД

Еклипс асет груп е организация със стопанска цел, регистрирана във Софийски Градски Съд 2000г. Основната дейност на фирмата е в сферата на търговия със зърнени култури, стопанисване и отдаване под наем на собствени складови терени.

Това е компания от група компании, обект на механизъм целящ централизирано управление и създаване на насочено взаимодействие между тях.

Дружеството непрекъснато се развива, като изгражда и поддържа нови складови помещения, инфраструктура и пътища към тях.

Пряк участник в това строителство е фирма ”СТРОЙ МАКС” ЕООД, част от конгломерата, с която може да се запознаете на stiva.org

Към настоящия момент е налице изградена структура на фирмата която разполага със собствена база и производство в България, която стимулира нейната стопанска дейност по отношение на износа и вноса, като поддържа редица офиси и представителства.

Целта на конгломерата е създаване на мултинационални и включващи мултииндустриални дейности компании. Цели се изграждането на Интернационална корпорация която разпростира дейността си в две или повече държави.

Следва Формирането на специфични транснационални компании в сферата на дейности, характерни за обединения с централизирано управление. Това ще е явление, характерно за усилващия се процес на глобализация и глобална икономика.

През 2009г. дружеството прави първата си сериозна инвестиция като закупува Зърнобаза в с.Оборище община Вълчи Дол

През 2011г. Собственика решава да разшири складовата база до 18 000 т

Сериозно преимущество дава изградената рампа за товарене на стока директно на ЖП композиции

 

Доверете се на опита и ни потърсете за повече информация.  

Нашата политика е да развиваме и надграждаме създаденото.